Aanmelden

2 november 2014 Toesjee, Dwayne Verheyden en Cedar Creek

 Dwayne Verheyden begeleide ons bij het Najaarsconcert in het Witte Kerkje in de Voorstad van Roermond bij een aantal nummers. Het was mooi om te ervaren hoe gemakkelijk hem dat afgaat. Hij heeft ook samen met zijn band the TexMexplosions een paar solonummers laten horen. Hiervan zijn door SBS 6 opnames gemaakt die op dezelfde avond in Hart van Nederland zijn uitgezonden.
In september heeft hij in Texas de prestigieuze Tejano Music Award gewonnen. Dit is een van de grootste awards in het genre van de Tex-Mex.  
www.dwayne-verheyden.nl
Dwayne Verheyden Winner Tejano Musci Award 2014

 

Ron Jansen, Zowy Bahnen en Lieveke van Lier van de band Cedar Creek vormen samen met Aimee Fraij een strijkkwartet dat het concert van Toesjee nog meer heeft verfraait. Ook dit viertal heeft een paar eigen nummers laten horen waarvan er inmiddels een te beluisteren is op Youtube. Een prachtige aanvulling op ons Najaarsconcert.

Dit ad hoc samengestelde strijkkwartet is ook al benaderd door een symfonische rockband om in de tweede helft van 2015 mee te werken aan een cd.


www.cedarcreekmusic.net

 

 In deze bijzondere samenwerking heeft verder nog een ritmesectie met op basgitaar Jos Peeters en op drums Erik den Heijer gezorgt voor de juiste ondersteuning.

Taalvirtuoos Paul van Dooren uit Haelen heeft dit optreden compleet gemaakt met woord en gedicht.

 

Al met al een prachtig uitstapje van de normaliter door ons zo geliefde, kleinschalige en sfeervolle optredens waar we ons publiek direct mee willen raken (toesjeeren).