Aanmelden

Zanggroep Toesjee Nieuws

Graag brengen we je op de hoogte van de onderstaande optredens van Zanggroep Toesjee. We hebben niet stil gezeten en gaan nieuw repertoire laten horen. Vooral bij het Winterconcert in het Witte Kerkje in de Voorstad van Roermond zijn enkele kerstnummers in een bijzonder verrassend jasje gegoten.

 

Zondag 12 november 2017 Zorgboerderij Stokerhorst, Stokershorst 1 in Nederweert-Eind:
Het optreden duurt van 15:00 uur tot 17:00 uur en kost € 10,00. Hierbij zijn consumpties en iets lekkers voor aanvang, in de pauze en na afloop inbegrepen. Reserveren kan alleen via  denieuwewereld@stokershorst.nl  Let op, vol is vol.

Zondag 3 december 2017 Witte Kerkje, Voorstad St, Jacob 72 in Roermond:
We organiseren een eigen Winterconcert waar we alvast een doorkijkje geven naar de kersttijd. We laten o.a.verrassend bewerkte kerstnummers horen. Dit optreden begint om 15:00 uur. Voor het optreden zal t.z.t. gereserveerd kunnen worden via de website van Toesjee. Meer informatie en de mogelijkheid om een kaartje te reserveren volgt binnenkort in een apart bericht.

Zondag 18 februari 2018 Museum de Locht, Broekhuizerdijk 16d in Melderslo:
Kerst achter de rug maar nog volop wintertijd. Om 14:00 uur starten we het optreden met aan het seizoen aangepaste nummers. Een kaartje kost 15,00 €. Daarvoor ben je te gast bij het concert,  een kopje koffie of thee in de pauze en vrij toegang tot het Museum. Verdere informatie en reserveren is te vinden op de website van het museum.  www.delocht.nl/bezoek/kapelconcertje

Zondag 6 mei 2018 Gruizenkerkje, Gruizenstraat 3 te Sittard:
Cultura Vita organiseert één keer per maand op zondagmiddag een muzikaal optreden, waarbij wordt gestreefd naar zoveel mogelijk variatie. Het niveau is altijd goed. Op 6 mei is de beurt aan Toesjee. Het optreden begint om 15.00 uur. De entree bedraagt € 10,00 inclusief een consumptie in de pauze.  Volledige informatie en de mogelijkheid om te reserveren volgt t.z.t op de website van Cultura Vita.  www.culturavita.nl/optredens/