Aanmelden

Zondag 3 december 2017 Winterconcert Toesjee in het Witte Kerkje, Voorstad St, Jacob 72 in Roermond

Zondag 3 december 2017 - 15:00 uur:  Winterconcert Zanggroep Toesjee in het Witte Kerkje, Voorstad St. Jacob 72 in Roermond.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij zijn voor het Winterconcert op zondag 3 december in het Witte Kerkje in de Voorstad van Roermond. Mocht je er alsnog bij willen zijn dan kun je met de onderstaande link je plaats reserveren.

Het optreden begint om 15:00 uur. Het kerkje is geopend vanaf 14:00 uur en de zaal gaat om 14:30 uur open. We geven alvast een doorkijkje naar de kersttijd. We laten o.a.verrassend bewerkte kerstnummers horen. Onze zang wordt afgewisseld met instrumentale intermezzo's door blazersensemble Quartz. Onze eigen Els Denessen neemt ook een aandeel op harp voor haar rekening. Al met al een heel gevarieerd optreden. Het concert duurt van 15:00 uur tot ongeveer 17:00 uur en kost € 7,50.  Om zeker te zijn van een zitplaats raden we aan om te reserveren.

RESERVEREN
Je kunt plaatsen reserveren met deze link https://www.toesjee.nl/index.php?pag=4  of via het menu RESERVEREN op de website.

Let op: De reservering moet eerst bevestigd worden in de e-mail die binnen vier uur na reservering automatisch wordt gestuurd. Na bevestigen wordt het reserveringsbewijs digitaal gestuurd. Je ontvangt per reservering één reserveringsbewijs, geldig voor alle gereserveerde plaatsen samen. Wil je meerdere reserveringsbewijzen ontvangen dan kun je daarvoor apart reserveren. Het reserveringsbewijs moet uitgeprint meegebracht worden naar het optreden. Op vertoon ervan krijgt men toegang tot de zaal.
Ontvang je geen bevestigingsmail kijk dan eerst in je spammap. Heb je na vier uur de bevestigingsmail nog niet ontvangen, meld dat dan zo snel mogelijk via https://www.toesjee.nl/index.php?pag=8