Aanmelden

2 december: Winterconcert in kasteel Aldenghoor in Haelen

We sluiten op 2 december het muzikale jaar af met een sfeervol Winterconcert zoals je dat inmiddels van ons gewend bent. Dit jaar hebben we gekozen voor de locatie Kasteel Aldenghoor in Haelen die dan al feestelijk verlicht is. Onder de titel "De Verbinding" brengen we melodieus en afwisselend repertoire op de bühne: een mix van "Oud & Nieuw" met als rode draad..... ? Laat je verrassen!
Ook deze keer hebben we opnieuw muzikanten toegevoegd aan de groep. Het Luciakwartet, bestaande uit Willy Moors (fluit), Jo Hecker (klarinet), Jack Hecker (klarinet) en André Hurxkens (basklarinet), gaat ons daarbij muzikaal ondersteunen. Ook Zowy Bahnen (vaste fans kennen haar al) gaat met haar viool onze nummers begeleiden. We denken hiermee een verrassende muzikale combinatie te hebben samengesteld die past in de periode vóór de Kerst.
Wees welkom!

Het optreden start om 16:00 uur in Kasteel Aldenghoor in Haelen. Er is plaats voor ongeveer honderd luisteraars. Reserveer op tijd want vol=vol! Zodra het reserveringssysteem wordt opengesteld wordt dit gemeld via onze Nieuwsbrief en op deze website.

Het adres is Kasteellaan 9, 6081 AN Haelen.
https://www.google.nl/maps
Let op: Parkeren op het terrein van het kasteel. Niet op de parkeerplaats van de Vogelmolen!