Aanmelden

UITVERKOCHT: Winterconcert De Verbinding in kasteel Aldenghoor in Haelen

Toesjee sluit op 2 december het muzikale jaar af met een sfeervol Winterconcert zoals je dat inmiddels van ons gewend bent. Dit jaar hebben we gekozen voor de locatie Kasteel Aldenghoor in Haelen die dan al feestelijk verlicht is. Onder de titel "De Verbinding" brengen we melodieus en afwisselend repertoire op de bühne: een mix van "Oud & Nieuw" met de verbinding als rode draad.
Laat je verrassen!
Ook deze keer hebben we opnieuw muzikanten toegevoegd aan de groep. Het Luciakwartet, bestaande uit Willy Moors (fluit), Jo Hecker (klarinet), Jack Hecker (klarinet) en André Hurxkens (basklarinet), gaat ons daarbij muzikaal ondersteunen. Ook Zowy Bahnen (vaste fans kennen haar al) gaat met haar viool onze nummers begeleiden. We denken hiermee een verrassende muzikale combinatie te hebben samengesteld die past in de periode vóór de Kerst.

Het adres is Kasteellaan 9, 6081 AN Haelen: Google maps


Let op: Parkeren op het parkeerterrein achter het kasteel. Volg de aanwijzingen ter plaatse. Als alternatief kan eventueel geparkeerd worden op de parkeerplaats van het langsgelegen Trefcentrum Aldenghoor.
NIET PARKEREN OP DE PARKEERPLAATS VAN RESTAURANT DE VOGELMOLEN!