Aanmelden

TOESJEE WINTERCONCERT op 1 december in Neeritter

Beste muziekliefhebber,

Vandaag 1 december ben je welkom in de sfeervolle St. Lambertuskerk in Neeritter. Meer bekend onder de naam "de Paeperbus". De naam verwijst naar de kenmerkende toren van de kerk.

Voor dit Winterconcert zijn, naast een passend programma voor deze tijd van het jaar, ook een paar persoonlijke nummers van enkele groepsleden geprogrammeerd. Toesjee betekent "raken" en dat willen we graag bij het publiek uitstralen. Het persoonlijke nummer raakt ons groepslid zelf. In de inleiding wordt de speciale verbinding met het nummer verteld.

De deelname van het het Lucia kwartet, dat als thuisbasis Neeritter heeft, is verleden jaar zo goed in de smaak gevallen dat we ook dit jaar weer graag met hen samenwerken. Het Luciakwartet bestaat uit Willy Moors (fluit), Jo Hecker (klarinet), Jack Hecker (klarinet) en André Hurxkens (basklarinet). Speciaal voor deze gelegenheid is hoboïst Hans van den Heuvel uit Neeritter en lid van Harmonie Sint Lucia uit Neeritter, uitgenodigd om Toesjee en het Luciakwartet te ondersteunen met prachtige hoboklanken.
We denken hiermee weer een verrassende muzikale combinatie te hebben samengesteld die heel goed tot zijn recht komt in de kerk van Neeritter.

Het optreden start om 15:00 uur in de (verwarmde) kerk van Neeritter. Het optreden kost € 10,00 inclusief frisdrank in de pauze. Voor kussentjes is gezorgd waarmee het zitten op de kerkbanken aangenamer wordt.

ADRES
Het adres is Molenstraat 2, 6015 AC Neeritter Molenstraat 2 Neeritter

 Tot ziens in Neeritter.