Aanmelden

Voorjaarsconcert Toesjee 3 juni 2023

Toesjeenieuws

Op zaterdagavond 3 juni zijn jullie welkom op ons voorjaarsconcert in café-zaal Dennenoord (zaal Goeden) in Roggel aan op de Bos 6. Aanvang is 19:30 uur.
Het is alweer even geleden dat we voor publiek hebben opgetreden en het doet ons deugd dat we dit weer zonder "hobbels" kunnen organiseren. We gaan er weer een verrassend optreden van maken.

Ons Paasconcert in 2022 stond in het teken van de oorlog in Oekraïne. In dit voorjaarsconcert op 3 juni willen we opnieuw de aandacht vestigen op Oekraïne. Deze keer niet om geld in de zamelen.
In het begin van het jaar zijn enkele Oekraïnse vrouwen uit Haelen gestart met samen zingen: het begin van een koor. Hun zangactiviteiten tot nu toe bestaan vooral uit zingen voor de eigen gemeenschap. Wij willen hen in ons concert de gelegenheid geven om op te treden. Wie weet wordt hierdoor de animo onder de Oekraïnse vluchtelingen om deel te nemen aan deze groep vergroot, wat een grote wens van hun is.

Tijdens dit concert gaat de groep een paar Oekraïense nummers zingen die hun na aan het hart liggen. Onze eigen Tjeu maakt voor hen de arrangementen en muzikale begeleiding zodat ze zich op hun best kunnen presenteren.

De  locatie is Cafe-restaurant Dennenoord: Op de Bos 6 Roggel

Het concert start om 19:30 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur.
De entree bedraagt € 10,00 en kan contant betaald worden bij de ingang. Er is geen Pinmogelijkheid.

Reserveren kan via onze website: Reserveren
Reserveren via onze website is aanbevolen. Houdt er rekening mee dat zonder reservering de kans bestaat dat er geen plaats meer is en je niet wordt toegelaten. De animo is groot.

Tot ziens op 3 juni.