Aanmelden

Zondagmiddag 23 juli Muziek in de Tuin in Heythuysen

Heb je ons allang niet meer gehoord of ons gemist bij het optreden in Roggel op 3 juni of wil je de vakantie inluiden of afsluiten met wat fijne muziek of wil je ons gewoon nog een keer horen, kom dan op zondagmiddag 23 juli naar Heythuysen.
Op uitnodiging van Jan van Kempen zingt Zanggroep Toesjee een zomers programma in zijn riante tuin. Iedereen is welkom vanaf 14:30 uur in zijn tuin van zo'n 2 hectare.

Reserveren is niet nodig, kom gewoon er is plaats genoeg.

We boffen dat we op deze zondagmiddag mogen zingen in Jan's riante tuin en hopen uiteraard op zomers (vakantie)weer. Mochten de weergoden ons in de steek laten dan heeft Jan ook voor onderdak gezorgd.

Het optreden begint om 15:00 uur en de tuin is geopend vanaf 14:30 uur.
Het concert zal tot ongeveer 17:00 uur duren met halverwege een pauze. In de pauze en na afloop van het optreden kan er geproost worden met een drankje en is er keuze uit diverse eigengemaakte Filipijnse hapjes (alles tegen schappelijke prijzen). Ook kan in de tussentijd de mooie tuin van Jan bewonderd worden. Oase van rust!!
Om 18:00 uur is het evenement gedaan en wordt verwacht dat iedereen de locatie weer verlaat.

Er wordt een entreeprijs gevraagd van € 10,00 te betalen contant bij binnenkomst (liefst gepast).

Je moet zijn aan Achter het Klooster 11 Heythuysen: Achter het Klooster 11
Parkeren: fietsen parkeren op de parkeerplaats naast het huis en auto's in de wei bij de buren, direct na de lange (varkens)loods.
Er staan verwijzingsbordjes.

We hopen op een grote opkomst op deze unieke locatie.

Graag tot 23 juli.