Aanmelden

Zondagmiddag 9 juni Huiskamerconcert Kasteel Ten Hove in Grathem

Grathem bezit naast kasteel Groot Buggenum nóg een kasteel: Kasteel Ten Hove. We treden op zondagmiddag 9 juni op in de woonkamer van dit kasteel. Optreden in een huiskamer houdt in dat er niet zoveel toeschouwers aanwezig kunnen zijn: maximaal 30. Deze dertig plaatsen zullen snel gereserveerd zijn! Mocht het onverhoopt "terrasweer" zijn dan verplaatsen we het optreden naar de sfeervolle binnenplaats.
Op de binnenplaats kunnen 60 belangstellenden aanwezig zijn. Een kleine week voor het optreden is duidelijk of het optreden verplaats kan worden naar de binnenplaats. Hiervan wordt dan opnieuw een bericht gestuurd met mogelijkheid tot reserveren.

De woonkamer, toilet en binnenplaats zijn enkel via trappen te bereiken. Daarom is dit  optreden niet geschikt voor personen die slecht ter been zijn of met een rollator of in een rolstoel.

We boffen dat de eigenaren/bewoners ons de gelegenheid geven om op deze plaats een optreden te kunnen verzorgen. Daar zijn we dankbaar voor want dit betekent ook een inbreuk op hun privacy. Wij verheugen ons er daarom op om op deze plek een intiem optreden te kunnen geven.
Onnodig om te vermelden maar we verwachten dat er respectvol met de eigendommen van de kasteelbewoners wordt omgegaan.

Het optreden begint om 15:00 uur en het kasteel is geopend vanaf 14:30 uur.
Het concert zal tot ongeveer 17:00 uur duren met halverwege een pauze. In de pauze en na afloop van het optreden kan er tegen een geringe vergoeding bijgepraat worden met een drankje. 
Om 18:00 uur is het evenement gedaan en wordt verwacht dat iedereen de locatie weer verlaat.

Er wordt een entreeprijs gevraagd van € 10,00, inclusief een consumptie. Contant betalen bij binnenkomst (bij voorkeur gepast).

Je moet zijn: Kasteel ten Hove, Pollaertshof 21, 6096 BM  Grathem Kasteel ten Hove Grathem

Kasteel ten Hove Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kasteel_ten_Hove_(Grathem)

Limburg van Boven: Kasteel ten Hove Grathem


Parkeren: fietsen kunnen geparkeerd worden vóór het kasteel. Via de ingangspoort doorrijden tot het einde. Auto's kunnen niet geparkeerd worden bij het kasteel of in de straat Pollaersthof. Kom je met de auto dan kun je parkeren op het Nassauplein, op de Margrietstraat of op de Julianastraat. Van daaruit is het zo'n 7 minuten lopen. looproute Nassauplein Kasteel ten Hove Grathem
Er kunnen geen personen afgezet worden bij het kasteel. Is het te ver lopen dan kan wellicht iemand afgezet worden op de Lindestraat, aan de ingang van Pollaertshof. Houdt er wel rekening mee dat de Lindestraat zich er niet voor leent om er even te stoppen.
Let op: om bij het kasteel te komen loop je de Pollaerthof helemaal af via de onverharde weg die volgt op de verharde weg. Aan het einde rechts door de poort. Níét de eerste afslag nemen naar de boerderijappartementen!

 Verplicht reserveren: reserveren huiskamerconcert Kasteel ten Hove

 

Graag tot 9 juni.